SMC Skåne Malmö – Juni

Uppdaterad 2012-06-28. Tyvärr blir det inte någon lunch i Hyllie pga sjukdom. Vi kommer därför att flytta tillbaka lunchen till MINC och ha en öppen diskussion om hur vill vi att höstens Social Media Club Skåne luncher ska se ut. Alltså kl. 11:30 i Auditoriet på Minc om höstens program.

Det är dags för den sista Social Media Club Skåne lunchen innan sommaren. OBS! Tänk på att vi är på annan plats denna gången, och inte på MINC som vi brukar. Vi kommer att vara i Hyllie Infocenter på Hyllie Boulevard 26.

Transforms contemporary technology into valuable products and business solutions

Dennis Rosinder från MAGISTY kommer att berätta om hur de gick tillväga när de (ur ett affärsidé-perspektiv) använde en ganska icke-definierad mobil teknik som grund för att skapa en användbar branschprodukt. Han berättar historien utifrån deras senaste produkt VuFrame framtagen tillsammans med Tyska DoPanic.

Vi avslutar med att tillsammans, på plats, titta på Skanska satsning Klipporna. Förbered gärna genom att ladda ner app’en vi kommer att använda från Apples App Store: http://itunes.apple.com/se/app/klipporna/id514928006?mt=8

Mer att läsa finns på NyTeknik: http://www.nyteknik.se/tidningen/article3492343.ece

Agenda

11:30 Dennis berättar sin historia om VuFrame och tanken bakom. Dennis pratar i ca 20 minuter, därefter kommer vi ha plats för frågor och diskussioner om ämnet.

12:15 Visning av Klipporna på plats.

Eftersom vi inte är i den lokal vi brukar vara i så bokar vi inte bord för lunch, utan efter den gemensamma visningen så kommer vi att avsluta. Det finns däremot en hel del alternativ för lunch både i och runt omkring Arenan, som t.ex Subway, ChinaBox med flera. Så, de som vill får gärna stanna kvar och diskutera mer.

OBS! Tänk på att vi inte är på MINC denna gång utan i Hyllie på Hyllie Infocenter.

Anmäl er gärna på vår facebooksida: https://www.facebook.com/events/344700542265532/ 

För de som inte kan närvara IRL sänder vi föreläsningen live via bambuser och vi twittrar med hashtagen #smcskane

Väl mött!

Leif Kajrup @liffeman
Ida Hedberg @aterkoppla 

http://www.facebook.com/event.php?eid=344700542265532